AAU logo

nyhed

Pr. 1. februar 2020 er Maja Müller ansat som ekstern lektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Maja underviser og vejleder på kandidatuddannelsen i socialt arbejde (KSA) og socialrådgiveruddannelsen

Ny ekstern lektor: Maja Müller

Pr. 1. februar 2020 er Maja Müller ansat som ekstern lektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Maja underviser og vejleder på kandidatuddannelsen i socialt arbejde (KSA) og socialrådgiveruddannelsen.

Lagt online: 16.06.2020

Jeg er uddannet sociolog ved Aalborg Universitet og har siden arbejdet med forskning og undervisning omkring fattigdom, marginalisering og udsatte grupper. Jeg er pt i gang med at lægge sidste hånd på min ph.d.-afhandling omkring bottom-up perspektiver på samskabelse mellem udsatte grupper og frontmedarbejdere i socialt arbejde, som indleveres ved Institut for Statskundskab ved SDU. Jeg har siden 2011 været ansat som underviser/ lektor på Socialrådgiveruddannelsen i Odense/ UCL, hvor jeg sideløbende har gennemført min ph.d ved SDU. Jeg har siden 2018 været tilknyttet forskningsgruppen Praksisforskning og brugerperspektiver under FOSO, AAU og har siden februar 2020 været tilknyttet som ekstern lektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde blandt andet i forlængelse af, at min familie og jeg er flyttet til Nordjylland efter mange år i Odense. 

Kontakt: majam@socsci.aau.dk

Alle nyheder

Se listen