AAU logo

nyhed

Ny ekstern lektor: Rikke Underbjerg

Pr. 1. september 2020 er Rikke Underbjerg ansat som ekstern lektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Rikke skal undervise og vejlede på socialrådgiveruddannelsen.

Lagt online: 24.08.2020

Jeg er uddannet socialrådgiver på AAU i 2009 og senest er jeg blevet cand. mag. i Anvendt Filosofi. Jeg har i min tid som socialrådgiver vekslet mellem offentlige og private ansættelser indenfor børne- og ungeområdet, hvilket har skabt en profil som udover konsulentarbejdet også rummer ledelsesefaring og generel praksisnær viden om socialt arbejde.

Jeg er efteruddannet inden for det neuropsykologiske/pædagogiske, ungdomskriminelle, krise/traume samtaler og en række andre områder inden for børn og ungeområdet.

Derudover har jeg med afsæt i Anvendt Filosofi et solidt teoretisk og metodisk udgangspunkt og en forkærlighed for at formidle, hvorledes dette kan kombineres med netop socialt arbejde.

Jeg ser frem til at prøve kræfter af med at være ekstern lektor for Socialrådgiver studerende. Jeg har en del erfaring som praktikvejleder og det er netop denne interaktion med de studerende, jeg ser frem til.

Kontakt

E-mail: rikkemu@socsci.aau.dk