AAU logo

nyhed

Ny ekstern lektor: Susanne Joan Lorentzen

Pr. 1. september er Susanne Joan Lorentzen ansat som ekstern lektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Susanne skal i efterårssemestret 2020 vejlede på 1. semester på socialrådgiveruddannelsen.

Lagt online: 01.09.2020

Jeg er uddannet socialrådgiver med diplom i socialt arbejde og master i udsatte børn og unge. Jeg har desuden en systemisk lederuddannelse. Jeg har arbejdet som socialrådgiver i mange år og med mange område i forskellige funktioner, hvor jeg særligt vil fremhæve mine erfaringer med etniske minoriteter, udsatte børn, unge og familie og udsatte voksne borgere. Jeg har boet flere år i Mellemamerika, hvilket også giver mig mulighed for at forstå socialt arbejde i et andet perspektiv.  Jeg har censureret på forskellige socialfaglige uddannelser i snart 20 år herunder socialrådgiveruddannelsen. Jeg har herigennem et godt kendskab til uddannelsen, og glæder mig til dialog og samarbejde med studerende. Jeg har respekt og interesse for forskningen og glæder mig til at lære mine nye kolleger at kende. 

Fagligt er jeg optaget af bl.a. borgers oplevelse af inddragelse, anerkendelse og samarbejde samt vidensformer i socialt arbejde. Områder jeg i praksis oplever, kan gøre en forskel.  Jeg er ansat i Aalborg Kommune, hvor jeg arbejde som konsulent indenfor det sociale myndighedsområdet med særlig fokus på de allermest udsatte borgere, sundhed og psykiatri.  

Kontakt

E-mail: sjbl@socsci.aau.dk