nyhed

Ny økonomistyringsmedarbejder: Lene Østergaard

Pr. 1. maj 2020 startede Lene Østergaard som økonomistyringsmedarbejder i Fællesadministrationen for Institut for Politik og Samfund & Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Lene vil indgå i Økonomiteamet.

Lagt online: 10.06.2020

Jeg har en grunduddannelse som kommunal kontorassistent fra Aalborg Kommune efterfulgt af en diplomuddannelse i økonomi fra Danmarks Forvaltningshøjskole. Jeg har været ansat i Aalborg Kommune, Borgmesterens Forvaltning i 25 år og herefter i Rebild Kommune indenfor Sundhedsområdet.

Jeg er en del af Fællesadministrationens økonomiteam. Økonomiteamet har ansvaret for drifts- og projektøkonomi for Institut for Politik og Samfund og Sociologi og Socialt Arbejde. Jeg glæder mig til at bidrage med at forbedre institutternes økonomistyring og udvikle nye, digitale løsninger. Omdrejningspunktet for mig er en sikker økonomihåndtering igennem at sikre god, værdiskabende økonomi information til institutledere.

Fibigerstræde 13, lokale 7b

E-mail: leneo@id.aau.dk