Ny videnskabelig assistent: Alberte Alsø Dokkedal

Pr. 1. maj 2022 er Alberte Alsø Dokkedal ansat som videnskabelig assistent ved WISER - Welfare, Innovation, Social Work and Employment Relations. Alberte er tilknyttet forskningsprojektet CUBB - Center for Udvikling af Borgerinddragende Beskæftigelsesindsatser.

Jeg blev uddannet cand.scient.soc. fra Københavns Universitet i 2017, og siden har jeg bl.a. arbejdet som samfundsfaglig underviser på Politiskolen, hvor jeg underviste i samfundsforståelse, moral og etik. Seneste kommer jeg fra en stilling som projektleder i Den Sociale Kapitalfond, hvor vi i samarbejde med kommuner, private virksomheder og anden aktører, arbejdede for at hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet i beskæftigelse.

Jeg er optaget af temaer vedrørende social udsathed og velfærd, hvorfor jeg tidligere har beskæftiget mig med temaer angående anbragte og tidligere anbragte unge, ungdomshjemløshed samt aktivitetsparate unge og voksne. Der er således mange meningsfulde koblinger fra mine tidligere erfaringer til arbejdet som videnskabelig assistent i WISER og CUBB. Jeg ser derfor meget frem til at blive en del af et stærkt forskningsfællesskab, som arbejder i tæt dialog med feltet.

Frederikskaj 10B, Bygning C, lokale 316
2450 København SV

E-mail: alaldo@socsci.aau.dk
Tlf.: 9940 9062