Ny videnskabelig assistent: Anette Stamer Ørsted

Pr. 1. september 2021 er Anette Stamer Ørsted ansat som videnskabelig assistent ved forskningsgruppen SCOPAS - Formning af viden, begreber, praksis og forandringer i socialt arbejde.

Lagt online: 02.09.2021

Jeg hedder Anette Stamer Ørsted, og jeg er pr. 1. september deltidsansat som videnskabelig assistent i relation til et projekt om Sårbare familier og børn med diabetes. Projektet tager afsæt i et særligt initiativ iværksat af Odense Universitetshospital (OUH), Sygehus Lillebælt (SL) og Steno Diabetes Center Odense (SDCO). Initiativ­et har til formål at udvikle og etablere hjemmebesøg til en gruppe børn/unge og familier, som er særlig udfordret på håndteringen af diabetes.

Jeg er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet (2003) og er desuden master i udsatte børn og unge fra Aalborg Universitet (2015).

Jeg har arbejdet mange år som konsulent og faglig leder for børne- og ungeområdet i konsulent- og forskningshuset, DEFACTUM i Region Midtjylland. Herforuden har jeg arbejdet som projektleder i Pædagogisk-Psykologisk-Rådgivning (PPR) i Aarhus kommune.

Mine uddannelser og erhvervserfaringer har været bevidste valg om at styrke faglige refleksioner og omsætning af viden inden for den offentlige sektor og i særdeleshed praksisfeltet på børne- og ungeområdet.

Jeg motiveres af at arbejde i et spændende fagligt miljø, hvor der er gode og lærerige samarbejdsrelationer samt krævende arbejdsopgaver i fællesskab med andre. Jeg finder, at Institut for Sociologi og Socialt Arbejde på bedste vis lever op til idealet om at producere og formidle forskningsviden til socialområdet via en stor indsigt i og respekt for praksis.

Kroghstræde 7, lokale 1
9220 Aalborg Øst