nyhed

Ny videnskabelig assistent: Marie Dalsgaard Madsen

Pr. 1. april 2020 er Marie Dalsgaard Madsen ansat som videnskabelig assistent ved Center for Borgerinddragende Beskæftigelsesindsatser (CUBB)

Lagt online: 23.06.2020

Jeg er oprindeligt fra Aarhus, men har nu base på Nørrebro i København. Jeg er uddannet cand.scient.pol. ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Gennem mit studie har jeg interesseret mig for beskæftigelsesindsatser og –politik, hvor jeg særligt har haft fokus på borgernes perspektiv, hvilket også var emnet for mit speciale. Jeg glæder mig meget til at arbejde videre med dette felt hos CUBB.

De besynderlige tider betyder at jeg har måttet starte på mit nye job hjemme fra mit spisebord. Heldigvis kan man mødes med sine kolleger virtuelt, men jeg ser frem til den dag vi kan hilse på hinanden i virkeligheden på AAU.

E-mail: mariedm@socsci.aau.dk
Tlf.: 9940 2023