Spring til indhold
ForsideUddannelser
Cooperation with students at the Department of Sociology and Social Work, Aalborg University (AAU). Photo: Emma Dau, Unsplash

Projektsamarbejde

Vi lægger stor vægt på integration mellem teori og praksis i vores uddannelser. Vores studerende skriver derfor rigtig mange projekter og specialer i samarbejde med offentlige og private virksomheder og organisationer, hvor de behandler en konkret problemstilling.

Cooperation with students at the Department of Sociology and Social Work, Aalborg University (AAU). Photo: Emma Dau, Unsplash

Det problembaserede projektarbejde er et kendetegn ved Aalborg Universitets uddannelser. De studerende får redskaber til selvstændigt at tilegne sig viden, færdigheder og kompetencer på et højt fagligt niveau. Læringsmodellen tager udgangspunkt i, at studerende lærer bedst ved at anvende teori- og forskningsbaseret viden aktivt i deres arbejde med problemstillinger. 

Derfor - sidder du i en virksomhed eller offentlig organisation og arbejder med en problemstilling, som ligger inden for et af vores uddannelsesområder (offentlig administration, forvaltning, ledelse, digitalisering, it-ledelse, innovation, historie eller internationale forhold), er du meget velkommen til at kontakte den relevante uddannelse.

AAU on Demand

AAU on Demand er et spændende tilbud til de gymnasiale uddannelsesinstitutioner og til vores studerende. De studerende tilbyder nemlig at overtage undervisningen på fx STX, HF, HHX, HTX, EUX, når gymnasielærerne skal ud af huset.